Hoe stijl je zilveren sieraden?

Sieraden kiezen voor dagelijks gebruik kan moeilijk zijn. Je wilt geen goedkope stukken dragen, maar je wilt ook niet overdrijven door alles van goud te dragen. Zilver is een uitstekende oplossing. Zilveren sieraden zijn altijd een tijdloze klassieker geweest om te dragen. Het is zowel goedkoop als veelzijdig. Je zult de perfecte mix van eenvoudig en elegant vinden, vooral als je weet wat goed werkt met zilver. Er zijn zelfs handgemaakte sieraden zilver als je iets unieks wilt dat bij al je outfit keuzes past. Lees de volgende aanbevelingen voordat je je volgende aankoop van zilveren sieraden doet. Op deze manier zie je er gegarandeerd goed uit!

Kies de beste kleuren

Ondanks dat zilver flexibel is, is het belangrijk om de juiste kleuren te dragen zodat je sieraden opvallen. Zwart is de beste kleur om met zilver te mengen omdat het een verbluffend contrast oplevert. Donkerblauw en bordeaux rood vormen een prachtige aanvulling op zilver, omdat het een mooie achtergrond creëert voor je sieraden. Het dragen van zachte tinten met zilver, zoals pastelkleuren en felgeel, maskeert de glans en het contrast van je sieraden.

Kies eenvoudige patronen

Het is belangrijk om je outfits zo eenvoudig mogelijk te houden. Drukke en getextureerde ontwerpen kunnen de aandacht afleiden van de elementaire elegantie van je zilveren sieraden. Dit resulteert in een visueel conflict. Blijf bij eenvoudige ontwerpen, vooral als je veel zilver draagt, zodat je sieraden het middelpunt zijn.

Kies verschillende stijlen voor verschillende gelegenheden

Een ander geweldig advies voor het stylen van sieraden is om de juiste stijl voor de juiste gelegenheid te kiezen. Draag een ketting of paar oorbellen met zwarte kleding voor op kantoor. Dit zal je helpen om er goed uit te zien zonder overdreven gestyled te zijn. Voor een nachtelijk evenement kun je meer meerdere zilveren kettingen en zelfs veelkleurige diamanten dragen.

Ga niet overboord

Het is verleidelijk om al je zilveren sieraden tegelijk te dragen, maar overdrijf niet. Populaire modeontwerpers raden normaal gesproken aan om het middelpunt te maken van je sieraden of outfit. Dus als je een mooie jurk draagt, kies dan voor een bescheiden paar oorbellen. Als je echter iets eenvoudigs draagt, kunnen een paar zilveren items je er veel aantrekkelijker uit laten zien. Kleed je ook niet zo overdreven aan dat je je ongemakkelijk gaat voelen. Minder is meer en te veel botsende items kunnen resulteren in een te flitsend ontwerp.

Advertentie