Een duurzame inrichting van jouw kinderopvang?

Heb je plannen om jouw kinderdagverblijf opnieuw in te richten? Zoek je hierbij naar kwalitatief hoogwaardige producten, zoals duurzame meubels kinderopvang en houten speelgoed kinderopvang? Gaat je voorkeur uit naar een bewuste leverancier met een persoonlijke benadering en ruimte voor maatwerk? Dan ben je bij Baaslevert aan het goede adres!

Wat doet Baaslevert?

Baaslevert is een leverancier van producten voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, BSO’s en basisscholen. Baaslevert levert verzorgingsproducten, meubels kinderopvang, buitenmaterialen, creatieve materialen en spel- en ontwikkelingsmaterialen. Als duurzame leverancier blijven wij ons voortdurend ontplooien door ons aanbod uit te breiden met nieuwe, milieubewuste artikelen. Onze kennis over bewust inkopen brengen wij graag over aan organisaties in de kinderopvang en het basisonderwijs, in de vorm van advies op maat.

Hoe zit het met die duurzaamheid?

Baaslevert werkt samen met louter duurzame producenten. Onze producten worden gemaakt van natuurlijk materiaal, zoals hout. Door ons productassortiment, onze werkwijze en onze samenwerkingsverbanden dragen wij bij aan het verbeteren en verduurzamen van de branches van kinderopvang en basisonderwijs. Daarbij houden wij ook rekening met compensatie: bij iedere besteding van 250 euro met een geregistreerd account wordt 1 boom geplant in binnen- of buitenland. Zo werken we samen aan het behoud van de natuur! Hoe inspirerend is het om te bedenken dat jouw kinderdagverblijf in de verre toekomst misschien wel houten speelgoed heeft dat gemaakt is van de -dankzij jullie- nieuw geplante boom?

Waarom zou een kinderopvang houten speelgoed moeten gebruiken?

Het zal ook jou niet zijn ontgaan: ons milieu lijdt onder de hoeveelheid plastic dat mensen in omloop brengen. Het maken van plastic speelgoed zorgt ervoor dat er schadelijke stoffen in de natuur komen. Ook is plastic speelgoed niet altijd veilig voor kinderen. Het productieproces van houten speelgoed is een stuk vriendelijker voor het milieu en de producten gaan ook nog eens veel langer mee. Denk maar eens aan het oude poppenbedje en de verzameling houten blokken die van generatie tot generatie overgaan, of de sjoelbak die bij iedere feestdag weer tevoorschijn wordt getoverd. Houten speelgoed is dus bij uitstek geschikt voor de kinderopvang. Houten speelgoed kinderopvang straalt rust uit en stimuleert de fantasie van kinderen.

Welke service biedt Baaslevert jouw kinderopvang?

Baaslevert heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Hulp nodig bij het bestellen van houten speelgoed kinderopvang, meubels kinderopvang of andere producten uit ons assortiment? Wij helpen je graag verder. Je kunt gemakkelijk in contact komen via telefoon, WhatsApp of Facebook. Bovendien komen onze adviseurs met plezier langs bij jouw kinderdagverblijf om kennis te maken, met je mee te denken en zo gezamenlijk tot een mooi aanbod op maat te komen. Op onze website kun je alvast inspiratie opdoen aan de hand van onze kwalitatieve collectie meubels en accessoires.

Advertentie