De meest gave mode-accessoires van het moment!

We hebben aan het begin van dit jaar al meerdere fashion tips gegeven. Je bent natuurlijk ieder jaar weer ontzettend benieuwd naar de meest trendy fashion trends van het moment. Want een goed begin is natuurlijk het halve werk. De basis moet kloppen voor een pakkende outfit, maar daarmee ben je er nog niet. Want je maakt je outfit pas echt compleet door de meest trendy mode accessoires toe te voegen. Daarom vertellen we in deze blog de meest trendy en stoere mode-accessoires van het moment!

Techniek en mode!

Daar waar het in 2020 vooral om felle en super kleine accessoires ging, gaan we steeds vaker de functionaliteit van de accessoires waarderen. Om maar even een mooi voorbeeld te geven; Daar waar slechthorenden een aantal jaar geleden zich schaamde voor een hoortoestel, gaan we in 2022 juist bewust een gehoorapparaat dragen dat wel te zien is. Deze trend is bijvoorbeeld terug te zien en het grotere aantal kleuren van hoortoestellen. Accessoires mogen echt wel functies bevatten!

ps: draag je een gehoorapparaat? Zorg dat je altijd een een set hoorbatterij 312 op voorraad hebt.

Punt-pumps are back!

Daarnaast hebben we ook goed nieuws voor de pump fans! De puntige pump is namelijk helemaal terug! De hakken zijn halfhoog (kitten heels) of hoog, de kleuren lopen uiteen van neutrals tot felle tinten. Voor feestelijke gelegenheden zijn er metallics pumps en zelfs doorzichtige exemplaren. Het is allemaal weer mogelijk, zolang het neusje maar puntig is!

Echte sieraden

De tijd van ‘hoe groter hoe mooier’ lijkt voorbij te zijn. Een aantal jaar geleden kon je nog een goedkoop paar oorbellen van plastic kopen voor een avondje uit. Maar dat lijkt nu echt verleden tijd te zijn. We gaan namelijk weer sieraden dragen die waardevol zijn. Zowel door de gebruikte materialen als het verhaal erachter. Liever één gouden ketting waar je lang mee doet, dan tien goedkope kettinkjes die je na 1 a 2 keer gebruik weer in de prullenbak kunt gooien. Het advies voor dit jaar: investeer in een kwalitatief, hoogwaardig en tijdloos sieraad!

Curved caps

Voor als je je afvraagt wat curved caps zijn; petjes met een gebogen klep. De tijd dat vrouwen alleen maar grote hoeden of andere elegante hoofddeksels mogen dragen is namelijk voorbij! De stoere vrouw draagt anno 2022 ook gewoon een petje met een gebogen klep tijdens een wandeling. De ronde klep maakt ze vrouwelijk genoeg en ze zijn heel eenvoudig te verstellen aan de achterzijde. Daarnaast zijn ze, met een beetje creativiteit, ook prima te combineren met bijvoorbeeld een jumpsuit!

Advertentie