Regenjassen bedrukken met logo

Lekker droog in je jouw bedrukte regenjas met de logo van uw bedrijf, vereniging of sportclub. TBTB.nl bedrukt reggenjassen met een door u gekozen afbeelding, logo of tekst. Laat uw regenjassen bedrukken bij TBTB.nl en profiteer van onze goedkope voordelige prijzen en uitstekende service.

Waarom regenjassen bedrukken

Het is geen slecht idee om regenjassen met het logo van uw bedrijf te laten bedrukken in een land waar het regelmatig uit de lucht regent. We hebben verschillende regenjassen in verschillende prijsklassen. Als je een evenement hebt waar je regenjassen wilt uitdelen om bezoekers droog te houden, kies dan een plastic regenjas of een regenjas in een hoes of plastic bal. Door het regenjassen bedrukken van uw logo of slogan zal dit bijdragen aan de naamsbekendheid van het bedrijf. Toch zie je toch ook vaak dat veel bedrijven voor een normale regenjas kiezen. De reden om toch als bedrijf voor een regenjas te gaan is omdat een regenjas over het algemeen erg functioneel en stijlvol is. Daarnaast is de kledingstuk ook erg fijn voor de opkomende stormen en regen vallen om fijn onder die omstandigheden te bewegen. Dit komt omdat veel regenjassen gemaakt zijn van plastics polyester, polyurethaan en PVC.

Regenjas voor de sportvereniging

De regenjas zijn zo handig als reclamemiddel doordat het logo of de naam van je bedrijf erop gedrukt kan worden. Bijvoorbeeld als u een voetbalvereniging ben zijn regenjassen paar van de beste wat u kunt gebruiken als middel. Want het is heel heel goedkoop. Zo zien mensen uw logo vaak voorbij waardoor je een leuke associatie krijgen bij je merk. Hiermee kunt u later ook extra connectiviteit aan uw merk bieden. Bij regen is een paraplu ook erg handig voor uw sportvereniging, zo kan uw paraplu bedrukt worden met uw logo of tekst als reclamemiddel of cadeau.                    

Relatiegeschenk regenjas. Benieuwd naar de ontwerp

In elk bedrijf, club of instelling rijst regelmatig de vraag: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, leads of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Originele relatiegeschenken voor regenjassen bedrukt met de naam, het logo of de eigen tekst van uw organisatie zijn hiervoor ideaal. Met een selectie uit de rijke collectie relatiegeschenken van TBTB relatiegeschenken zet u elke dag uw organisatie in de schijnwerpers. Relatiegeschenken met logo of bedrukte regenjas, bereken online prijzen.

Advertentie